item1
Fishingadventures
Mike's
HOME
WIE ZIJN WIJ
Programma's

De Amsterdamse visgids Mike Dijkstra van Mike’s Fishingadventures organiseert vistrips op roofvissen. Wij orgsaniseren visdagen op het IJ en Noordzeekanaal op snoekbaars en baars. Maar ook vistrips op snoek. Ook kunnen we prachtige visdagen verzorgen op zee op vissoorten als fint, makreel en zeebaars.
Snoekbaarsvissen in Amsterdam
Ga mee vissen op snoekbaars in de beste snoekbaars viswateren van Nederland. Met onze veilige en snelle 19 voets LUND ProV dlx visboot met 115 pk motor, bevissen wij wateren als het IJ, het Noordzeekanaal, het Gooimeer en De Nieuwe Meer. Maar ook op de grote rivieren en voormalige zee armen als Haringvliet en Volkerak kunnen wij u een prachtige dag bezorgen. Op deze dagen komt ook de verwoede baarsvisser aan zijn trekken.
Snoekvissen met Visgids Mike Dijkstra
Wij verzorgen (boot)vistrips naar snoekwateren zoals Wolderwijd, Veluwemeer en de Vecht. Ook kunt u met ons vissen op de prachtige oer-Hollandse veenplassen en in de polders. Zowel vliegvissen als het vissen met kunstaas behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over al het benodigde materiaal.
Light tackle Zeevissen met Mike's Fishing Adventures Amsterdam
In de maanden juli en augustus (onder voorbehoud van het weer en de situatie op zee) organiseren wij bootvistrips op fint, makreel en zeebaars in het havengebied van IJmuiden. De trip kan ingevuld worden voor zowel de kunstaas- als vliegvisserij of een combinatie van beide.

Prijzen
Reserveren
Prijzen
PARTNERS
FOTOGALERIJ
item1a item1a item1a
DIRECT NAAR
VLIEGVISSEN
BEDRIJFSUITJES
VISVAKANTIES
Reserveren
VOORWAARDEN
WIE ZIJN WIJ
CONTACT
CONTACT
PARTNERS
HOME
item13
F1000011
FOTOGALERIJ
FOTOGALERIJ
BEDRIJFSUITJES
VISVAKANTIES
VOORWAARDEN
vistripMIKE009zoom
VLIEGVISSEN
ROOFVISSEN
ROOFVISSEN
AMSTERDAM
X

Ga naar de
homepage en
download onze uitgebreide PDF